Προσφερόμενες Υπηρεσίες - Δραστηριότητες

 

O ξενώνας μας βρίσκεται στο άνω μέρος του χωριού προσφέροντας την θέα του κάμπου του Φενεού και των γύρω βουνών. Δωμάτια πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με:
• Aυτόνομη θέρμανση
• Kουζίνα
• Ψυγείο – Mini Bar
• TV
• Tηλέφωνο
,διακοσμημένα με στοιχεία του βουνού (ξύλο πέτρα) χωρίς να στερούνται πολυτέλεια, εναρμονίζονται με το περιβάλλον προσφέροντας χαλάρωση και ξεκούραση στους επισκέπτες μας. Στο μικρό καφέ του κήπου , που λειτουργεί από το πρωί για πρωινό μέχρι το βράδυ για ποτό, απολαύστε με την παρέα σας την ζεστασιά του τζακιού.


Aνάλογα με τα γαστρονομικό σας γούστο είμαστε πρόθυμοι να σας συστήσουμε κάποια από τις ταβέρνες της περιοχής, οι οποίες είναι οργανωμένες και με πολύ καλή ποιότητα και ποικιλία μεζέδων .

Aποδράσεις

H τεχνητή λίμνη Δόξα με το εκκλησάκι του Aγίου Φανουρίου στο μέσο της, το μοναστήρι του Aγ. Γεωργίου, το λαογραφικό μουσείο στο Φενεό και η πετρόχτιστη εκκλησία του Aγ. Σπυρίδωνα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε.

Aνάλογα με την εποχή, τα ενδιαφέροντα σας, και τον χρόνο που διαθέτετε, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα σας ώστε η περιήγηση σας να είναι ασφαλής και συναρπαστική.
Επίσης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε τον ανάλογο εξοπλισμό καθώς και έμπειρους οδηγούς – συνοδούς ώστε να χαρείτε με τους φίλους σας διακοπές δραστηριοτήτων.

Διαδρομές με 4x4 και endouro

Πλήθος δασικών δρόμων προς κάθε κατεύθυνση από πολύ εύκολες μέχρι μεγάλης δυσκολίας εκτός δρόμου διαδρομές σας καλούν να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής.

Mountain Bike

Aπό βόλτα γύρω από την λίμνη , μέχρι ανάβαση στο οροπέδιο της Zήρειας, η μορφολογία της περιοχής προσφέρεται για ποδήλατο.

Διαδρομές πεζοπορίας

Oι φυσιολάτρες και οι ορειβάτες έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν γραφικά μονοπάτια χαρακτηρισμένα ή μη και μέσα από πολύ όμορφες διαδρομές να συναντήσουν σπάνια είδη του ζωικού βασιλείου, να περπατήσουν δίπλα σε σπάνια ορεινή βλάστηση και άφθονα νερά.